Hogyan legyen több kliensem

Hogyan legyen több kliensem

Hát akkor csapjunk a lovak közé!

2014. november 27. - Gamamama

Még négy nap, és itt a december, kezdem az egyéves kampányt a pszichológiai blogom ismertté és népszerűvé tételére. Ez a blog itt a naplóm, regisztrálni fogom, hogy milyen eszközöket használok, és az eredményeket is.

Egy évet adok magamnak, hogy felfuttassam a magyar nyelvű online pszichoterápiás és coach praxisomat. Jelenleg szállingóznak a magyar és külföldi kliensek (nem szívesen használom a páciens szót, hiszen az élet nem betegség, és az érzelmi és alkalmazkodási problémák sem azok), de kiszámíthatatlan, és kevés a bevétel.

Nem Magyarországon élek, és nem tudom, hazatérek-e valaha. Ez nagy mértékben függ attól, hogy sikerül-e felfejlesztenem az online praxisomat. Most még a hazalátogatást sem engedhetem meg magamnak. 65 éves vagyok. Odahaza számlakönyves kényszervállalkozóként működtem, így a nyugdíjam elképzelhetik, hogy mekkora. Az egyik - felnőtt - gyermekem ránk szorul, őt is eltartjuk. Az ő jövője is függ attól, hogy ez az egyéves kampány eredményes lesz-e.

Nyolc éve élek külföldön, ezalatt - idegen nyelven - beletanultam az online terápiába, egy különleges módszerrel dolgozom, amely online is működik, sőt, talán jobban, mint offline. Idegen nyelvű blogom van több is, magyar csak egy. Idegen nyelven blogolni, és terápiát végezni olyan, mint bokasúllyal a százméteres síkfutás. Ideje levenni a bokasúlyt.

Amióta külföldön vagyok, elvégeztem jónéhány angol nyelvű marketing tanfolyamot, és egy-két magyart is. Ez arra volt jó, hogy már meg tudom különböztetni a jó szakembereket a szélhámosoktól és utánzóktól, és azonnal értesülök az új trendekről. Mi több: már a trendek közül is tudok válogatni, melyik felel meg nekem.

Ezzel a bloggal rászorítom magamat arra, hogy rendszeresebben dolgozzak a pszicho blogon, és folyamatosan regisztráljam a módszereket és eredményeket.

Hát akkor kezdem.

A bejegyzés trackback címe:

https://hogyanlegyentobbkliensem.blog.hu/api/trackback/id/tr126937295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása