Hogyan legyen több kliensem

Hogyan legyen több kliensem

Mire jók az illusztrációk?

2014. december 16. - Gamamama

Tegnap olvastam egy új könyvet, social marketing haladóknak, egy indiai szerzőtől. Harshajyoti Das: Engagement, Interaction, Conversion: Social Media Marketing Decoded.

Az imént be akartam illeszteni az Amazon Associate kódomat, de rájöttem, hogy ezt a blogot is regisztrálnom kell. Elkezdtem a regisztrációt, és ki kellett töltenem egy hosszú online formot az adómentességhez.  Ilyen részletek szívják el az ember idejét az online munka közben. És a blog még nincs regisztrálva. Mit csináljunk? Ilyen az élet...

Az indiai szerző angolja eléggé darabos, ami nem baj, az enyém is az. Viszont egy csomó tippet kaptam a könyvből, amelyeknek utánanézek, és meglátom, hogy hogyan hasznosítom.

A legérdekesebb, amit tanultam tőle az, hogy a blogot illusztráló képeket érdemes izgi szövegekkel megrakni, és megoszthatóvá tenni, remélve, hogy majd csak valamelyik okosság vírusossá válik.

Több plugint is javasol:

- WP Image sharer plugin

- WP Pinterest automatic plugin.

Igen, azt írja, hogy a blogot a Pinteresten keresztül is érdemes terjeszteni. A Pinteresten több letöltés van, mint a YouTube-on - ez nem semmi! A megosztott (pinelt? huh) képek a kattintót a blogra viszik. Ki fogom próbálni, de előbb találnom kell egy progit, amellyel szöveget tudok rakni a képre - Paint? De mindenekelőtt meg kell oldanom az illusztrációk megjelenítését a blurb felett, a főoldalon.

További feladatok mára. 

- Új cikkek írása, legalább kettő.

- Meglévő posztok időzítése újraposztolásra. Legalább három, annyi megy kényelmesen.

- Idegen nyelvű posztok lefordítása magyarra - legalább egy.

Ha a felével végzek, akkor is már márciusnál tartok.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hogyanlegyentobbkliensem.blog.hu/api/trackback/id/tr536987619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása