Hogyan legyen több kliensem

Hogyan legyen több kliensem

A képek

2014. december 04. - Gamamama

Százával fogom írni a posztokat, és mindegyikhez kell kép. A Google-ról leszedni necces, előfordulhat, hogy a jogos tulajdonos tiltakozik. Nem nagy a valószínűsége, de én szeretem a tiszta dolgokat. Amikor kijöttünk, éppen akciós áron adták a Windows-t és az Office-t, megvettem. Most már idejétmúlt mindkettő, és jelenleg a boltban feltelepített programokat használom, de minél előbb meg akarom venni őket. Az antivírus programjaimat is megveszem, nem lopom. Kaspersky, aztán BitDefender, most megint Kaspersky van, mert a BitDefender beengedett néhány csúnya dolgot.

Vissza a képekhez. Elkerülhetetlen, hogy a netről szedjek le fotókat, de szeretném minimalizálni. Ezért a Kozzi.com előfizetéses verzióját használom, 15 dollár egy hónapban, és ezért napi öt képet lehet leszedni. Az első hónap ingyenes. A Dreamstime képei persze jobbak, de ott még nem tartok, hogy azokat meg tudjam fizetni.

Valaki a hírlevelében ajánlotta a Stockfresh-t. Egy dollárnál kezdődnek a képek árai, ki fogom próbálni.

A bejegyzés trackback címe:

https://hogyanlegyentobbkliensem.blog.hu/api/trackback/id/tr176956997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása